Karriärmöjligheter

Våra anställda är vår viktigaste resurs

Att arbeta för Maximus

På Maximus anstränger vi oss för att våra kollegor ska känna sig uppskattade och bli belönade för det arbete de utför. Därför erbjuder vi goda villkor och förmåner.

Helping government serve the people

Vill du göra skillnad?

Maximus etablerar sig i Sverige och söker engagerade, initiativrika och kreativa medarbetare till vårt kontor i Göteborg, Trollhättan, Blekinge, Västerås och Stockholm

Vi söker dig som vill vara med och designa den mest effektiva lösningen för våra jobbsökare så att de på snabbast och lämpligaste sätt får jobb eller börjar studera. Vi tror att du, förutom ett professionellt förhållningssätt, har stor empatisk förmåga, är prestigelös och har nära till skratt. Att du är professionell och har en hög social kompetens ser vi som en förutsättning för att du skall kunna lyckas med uppdraget.

I yrkesrollen ingår att utveckla dina jobbsökares motivation samtidigt som du stöder under hela jobbsökningsprocessen. VI söker dig som tycker att det är roligt att skapa kontakter och nätverka med arbetsgivare för att på bästa och mest effektiva sätt matcha deras behov med dina jobbsökare.

I rollen ingår även ett nära samarbete med vår kund, Arbetsförmedlingen, samt administration.
Vi är ett multinationellt bolag som är i en uppstartsfas i Sverige. Detta innebär stora möjligheter att växa tillsammans med organisationen.

Om dig


Du har relevant erfarenhet av kvalificerat matchningsarbete och har minst en eftergymnasial utbildning inriktad mot arbetsmarknad, beteendevetenskap eller liknande. Vi ser att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet, god kunskap om arbetsmarknaden och ett brett kontaktnät.

Om oss


Maximus Sweden är en del av Maximus, en global ledare inom arbetsförmedlingstjänster. Vi hjälper tusentals individer med sin förflyttning till en hållbar sysselsättning. Genom våra tjänster förser vi arbetsgivare med lämpliga, väl förberedda och motiverade kandidater, och erbjuder support även efter anställning, allt för att säkerställa att matchningen blir framgångsrik.

Vi sitter i kontorslandskap som präglas av engagemang och laganda där vi arbetar mot gemensamma mål. Arbetet är både utmanande och stimulerande. Den största belöningen är dock tillfredsställelsen när någon av dina jobbsökare berättar att de äntligen, kanske efter flera års arbetslöshet, fått ett jobb tack vare det arbete ni lagt ned tillsammans!

Då Maximus Sweden AB tillhör en internationell koncern med sin bas i USA bör du ha goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har ytterligare goda kunskaper i annat andra språk.
B-körkort är ett plus då resor för att besöka arbetsgivare samt till andra Maximus kontor förekommer.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänsterna är i första hand heltid

Ansökningar

Förutom CV vill vi även att du skickar med ett personligt följebrev där du anger;

  • Varför du vill vara med på denna resa
  • Vad du kan och kommer att bidra med

Skicka din ansökan till sweden@maximus-training.com . Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

OBS! Ange tydligt i rubriken "Ansökan ORT" dvs vilken ort din ansökan avser.

Kollektivavtal

Anställda på Maximus omfattas av kollektivavtal mellan Almega, Unionen och Akademikerförbunden. Kollektivavtalet säkerställer schyssta anställningsvillkor, trygghet, tjänstepension, försäkringar och mycket mer.